12 January 2014

GOODBYE 2012 n WELCOME 2013.....

      Banyak yang berlaku di tahun 2012.. yang sedih, yang haru, yg geram, yang suka, yang yang yang..... hahaha... itulah kehidupan namanye.. semakin hari semakin bertambah usia dan semakin bertambah kematangan kita jua.. aku....besyukur kehadrat yang Esa kerana mengurniakan kehidupan yang indah bersama insan2 yang ku cintai.. suami cintahatiku, anak2 kebanggaanku, ibubapa kesayanganku, adikberadik keutamaan ku...

      OOOppp... ni kan blog tuk perniagaan ku.. okkk.. BILA NAK UPDATE BLOG NIIIII!!!!! Adoiiii nape malas sgt aku ni.. on skrg rehat jap k.. aku janji aku akan update blog ni n be one of the active blogger this year.. huh... amacam ok kan.. good for me!!!!

Anyway, welcome 2013...

11 October 2012

What's Up???

Huh!! banyk benda yang saya nak update kat sini tapi buat pelahan-lahan k.. takut nanti, nak cepat sume tebarai.. There's lot of stuuf i want to add in. Now still looking for d best item to be added. Hopefully ia menepati citarasa u ols k.. Waaaaiittttt..